НОЩНАТА ЛИНИЯ ОСИГУРЯВА ТРАНСПОРТНО ОБСЛУЖВАНЕ НА ПЪТНИЦИТЕ ВСЯКА НОЩ В ИНТЕРВАЛА ОТ 23.30 ДО 04.00 ч. ПРЕЗ МОБИЛНОТО ПРИЛОЖЕНИЕ "ТРАНСПОРТ БУРГАС" ПОНАСТОЯЩЕМ МОГАТ ДА БЪДАТ ЗАРЕЖДАНИ САМО КАРТИ "ОБЩ ПРОФИЛ". ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДВИЖЕНИЕТО НА АВТОБУСИТЕ, МОЖЕ ДА ПОЛУЧИТЕ НА СЛЕДНИТЕ ТЕЛЕФОНИ: ТЕЛЕФОН ЗА ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ: 0879060056; ЦЕНТРАЛЕН ДИСПЕЧЕРСКИ ПУНКТ: 056/810943; ЗА ГРАДСКИ И МЕЖДУСЕЛИЩНИ ЛИНИИ, ТРЪГВАЩИ ОТ АВТОГАРА ЗАПАД: 056/831427, 0884981270; ЗА ГРАДСКИ И МЕЖДУСЕЛИЩНИ ЛИНИИ, ТРЪГВАЩИ ОТ АВТОГАРА ЮГ: 056/842692, 0885754058.
 

Малък съм художник, знам,
и започнах да рисувам сам.
Взех пастела и боички,
бързо нарисувах птички,
после синьото небе
обрисувах със перце.

Със флумастер черен аз
нарисувах улица в Бургас,
а по нея автобус движещ се
на Бургасбус.
Кара го шофьор напет
с риза синя и с каскет.

Ех, каква картина стана…
за нещастие на мама!
Вместо скицника да взема
обрисувах и дивана,
но за сметка на това
всичко там ми се събра…

  

По инициатива на синдикалната организация на КНСБ в Бургасбус се проведе конкурс за рисунка на тема „Усмивка за мама и татко” за децата на работещите в дружеството. За наша изненада  децата се оказаха много добри художници! С техните рисунки изработихме плакат, който обръща внимание на пътниците в автобусите към трудовото ежедневие на служителите в дружеството и призовава за коректно отношение към тях.

 

Журито беше затруднено да определи победителите и затова реши да награди всички участници в конкурса със специално организирано за тях детско парти.

 

На него децата получиха много подаръци, забавляваха се с ревю на приказни герои и прекараха един час в забавни игри и веселие.

Но най-много им хареса разходката из града с новия автобус марка Соларис.  

 

   
Copyright, AniG 2012 Copyright Burgasbus LTD