30 ГОДИНИ БУРГАСБУС - ЖИВОТЪТ Е ЕДНО ПЪТУВАНЕ! ПРЕЗ МОБИЛНОТО ПРИЛОЖЕНИЕ "ТРАНСПОРТ БУРГАС" ПОНАСТОЯЩЕМ МОГАТ ДА БЪДАТ ЗАРЕЖДАНИ САМО КАРТИ "ОБЩ ПРОФИЛ". ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДВИЖЕНИЕТО НА АВТОБУСИТЕ, МОЖЕ ДА ПОЛУЧИТЕ НА СЛЕДНИТЕ ТЕЛЕФОНИ: ЦЕНТРАЛЕН ДИСПЕЧЕРСКИ ПУНКТ: 056/810943; ЗА ГРАДСКИ И МЕЖДУСЕЛИЩНИ ЛИНИИ, ТРЪГВАЩИ ОТ АВТОГАРА ЗАПАД: 056/831427, 0884981270; ЗА ГРАДСКИ И МЕЖДУСЕЛИЩНИ ЛИНИИ, ТРЪГВАЩИ ОТ АВТОГАРА ЮГ: 056/842692, 0885754058.
 

Не е тайна за колегите, че Бургасбус има страхотни самодейци и майстори на народните танци. За пореден път го доказаха с участието си във Фолклорен фестивал „ХороВодци“, организиран по случай Международния ден на танца от Фондация „Европейско бъдеще“ и Съюзът на транспортните синдикати в България.

Танцовата група на Бургасбус подготви автентичен танц от странджанския край и го представи пред взискателното жури от Ансамбъл „Българе“, председателствано от обичания продуцент и хореограф Христо Димитров.

Нашите представители се класираха на Второ място отборно, което им дава право на безплатен вход за Фестивала на народната носия в Жеравна и получи покана лично от ръководителя на Ансамбъла на концерта им в Бургас.

 

 

Индивидуални награди:

- Радостин Тодоров – най-стилен и атрактивен танцьор

- Мария Кирова – най-стилна танцьорка

- Надя Атанасова – 3-дневен пълен пакет за Фестивала на народната носия в Жеравна

 

 

   
Copyright, AniG 2012 Copyright Burgasbus LTD