НОВИ ЦЕНИ НА БИЛЕТИ И КАРТИ В МЕЖДУСЕЛИЩНИЯ ТРАНСПОРТ ОТ 01.03.2020 ГОД. ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДВИЖЕНИЕТО НА АВТОБУСИТЕ, МОЖЕ ДА ПОЛУЧИТЕ НА СЛЕДНИТЕ ТЕЛЕФОНИ: ЦЕНТРАЛЕН ДИСПЕЧЕРСКИ ПУНКТ: 056/810943; ЗА ГРАДСКИ И МЕЖДУСЕЛИЩНИ ЛИНИИ, ТРЪГВАЩИ ОТ АВТОГАРА ЗАПАД: 056/831427, 0884981270; ЗА ГРАДСКИ И МЕЖДУСЕЛИЩНИ ЛИНИИ, ТРЪГВАЩИ ОТ АВТОГАРА ЮГ: 056/842692, 0885754058.
 

Във връзка с текущите ремонтните дейности на бул. “Димитър Димов”, от 17-ти юни 2019 г. се налага промяна в маршрутите на линия Поморие – Бургас, както и на линия № 62.

До приключване на ремонта в този участък, автобусите обслужващи линиите ще пътуват както следва:

линия Бургас – Поморие

  • от Автогара Юг  – без промяна на маршрута.
  • от гр. Помориепо маршрута до кръговото кръстовище на входа на Бургас  – ул. „Транспортна” – ж.к. „Изгрев” – бул. „Никола Петков” –…. продължават по маршрута

В посока гр. Поморие спирките се запазват без промяна, а в обратна посока – към Автогара Юг, поради изменения маршрут няма да се обслужва сп. Димитър Димов. За улеснение на пътниците автобусите ще спират на две допълнителни спирки – Гробищен парк и Добри Чинтулов.

линия 62

  • от Автогара Запад  – по маршрута до сп. Никола Петков – ж.к. “Изгрев” – ул. “Транспортна” – продължава по маршрута.
  • от с. Драгановопо маршрута до кръговото кръстовище на входа на Бургас  – ул. „Транспортна” – ж.к. „Изгрев” – бул. „Никола Петков” –…. продължава по маршрута.

В посока с. Драганово спирките се запазват без промяна, а в обратна посока – към Автогара Запад, поради изменения маршрут няма да се обслужва сп. Димитър Димов. За улеснение на пътниците автобусите ще спират на две допълнителни спирки – Гробищен парк и Добри Чинтулов.

   
Copyright, AniG 2012 Copyright Burgasbus LTD