a2b.burgasbus.com - ПЛАТФОРМА ЗА ИНФОРМАЦИЯ В РЕАЛНО ВРЕМЕ ЗА ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ В БУРГАС. ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДВИЖЕНИЕТО НА АВТОБУСИТЕ, МОЖЕ ДА ПОЛУЧИТЕ НА СЛЕДНИТЕ ТЕЛЕФОНИ: ЦЕНТРАЛЕН ДИСПЕЧЕРСКИ ПУНКТ: 056/810943; ЗА ГРАДСКИ И МЕЖДУСЕЛИЩНИ ЛИНИИ, ТРЪГВАЩИ ОТ АВТОГАРА ЗАПАД: 056/831427, 0884981270; ЗА ГРАДСКИ И МЕЖДУСЕЛИЩНИ ЛИНИИ, ТРЪГВАЩИ ОТ АВТОГАРА ЮГ: 056/842692, 0885754058.
 

„Бургасбус” ЕООД уведомява своите клиенти, че на 24.05.2018 г. /четвъртък/, линиите в градския и междуселищен транспорт, обслужвани от Дружеството ще се изпълняват с разписания за празнични /неделни/ дни.

На 24-ти май след 16:00 ч. ул. „Дунав” традиционно ще бъде затворена за движение заради изпращането на абитуриентите от ПГТ „Проф. д-р Асен Златаров” и ПГМЕЕ. Поради тази причина линия Т2 няма да бъде обслужвана следобяд, като последния тролейбус по линията ще потегли в 14:50 ч. от начална спирка Терминал Меден рудник.
След този час, пътниците, които разполагат с валидни абонаментни карти за пътуване за тролейбусите, ще могат да ги ползват в автобусите по линия № Б12 както следва:
         – от Меден рудник в посока ЦГЧ – в участъка от Терминал Меден рудник до спирка Дунав;
          - от ЦГЧ в посока Меден рудник  – в участъка от спирка Дунав до Терминал Меден рудник.
Притежалите на електронни карти със зареден месечен абонамент (ученици, пенсионери и др. правоимащи съгласно решение на Общинския съвет Бургас) задължително трябва да се валидират. Безплатно издадените талони, даващи право за пътуване в тролейбусите няма да важат в горепосочената линия.

Също на 24-ти май, след 17:00 ч. ще бъде затворена и част от ул. „24-ти пехотен черноморски полк” – в района на „Чадъра” и „Пантеона”. Докато важи временната организация на движение, маршрута на линия 12 ще бъде променен както следва:
- …бул. „Демокрация” – ул. „К. Величков” – ул. „24-ти пехотен черноморски полк”…
Автобусите обслужващи линията ще спират на сп. „Ген. Гурко”, а спирката до Пантеона няма да бъде обслужвана.

На 24-ти май касите на Терминал Меден рудник и в Транспортна къща няма да работят, но касовите салони на Автогари Юг и Запад ще обслужват клиенти, желаещи да подновят абонаментите си за пътуване.

   
Copyright, AniG 2012 Copyright Burgasbus LTD