ВАЖНО!!! АВТОБУСИТЕ ПО НАПРАВЛЕНИЕ ВАРНА, РУСЕ И СОФИЯ ОТ 16.01.2015 Г. ТРЪГВАТ ОТ АВТОГАРА "ЗАПАД". ОТ 19.01.2015 Г. АВТОБУСИТЕ ЗА С. РАВНА ГОРА СЪЩО ПОТЕГЛЯТ ОТ АВТОГАРА "ЗАПАД". ПРОМЯНА В МАРШРУТА ПО ЛИНИИ 30, 32, 61, 62 И БЪЛГАРОВО ПОРАДИ РЕМОНТ НА УЛ."САН СТЕФАНО" /СПРАВКА В НОВИНИ - МАРШРУТНИ ПРОМЕНИ/.
 

“Бургасбус” ЕООД съобщава, че считано от 31.01.2015 /събота/, в съботните дни, линия № 30 Автогара Запад – кв. Ветрен – кв. Банево ще се изпълнява с разписание за делнични дни.
Цялото разписание на линията може да видите тук.

 

“Бургасбус” ЕООД съобщава, че от 19.01.2014 г. /понеделник/ поради извършване на строително ремонтни дейности от страна на “ВиК”  ЕАД в ж.к. “Изгрев”, се налага затваряне на улицата от “Бургас хляб” до автостанция “Изгрев”.
Временно се закрива автобусна спирка “Супермаркет” и се разкрива нова – пред блок 31.
Автобусите, обслужващи линии 211 и 4 ще минават двупосочно по ул. “Транспортна”, което може да доведе до нарушаване графика на движение и разписанията в пиковите часове.
Предварително се извиняваме на своите клиенти за причиненото неудобство!

 

“Бургасбус” ЕООД съобщава, че от 19.01.2015 г. /понеделник/ курсовете по линия Бургас – Равна гора, вече ще тръгват от Автогара “Запад”. 
За тази цел маршрута на територията на гр. Бургас ще се измени както следва:
от Бургас:  - Автогара Запад – ул. “Сан Стефано” – ул. „Христо Ботев” – ул. „Иван Вазов” …………….
от Равна гора: ……………………. – ул. “Иван Вазов” – ул. „Христо Ботев” – ул. „Сан Стефано” – Автогара Запад;
като автобусите ще спират на съществуващите спирки на градския транспорт.
Часовете на тръгване по линията ще се запазят без промяна.

 

„Бургасбус” ЕООД уведомява жителите и гостите на гр. Бургас, че от 16.01.2015 г. /петък/, международните линии, както и лините от републиканска транспортна схема с направления:
- Бургас – Варна,
- Бургас – Русе,
- Бургас – София
вече ще потеглят от автогара Запад.
Поради стартиралите строителни работи за преустройство и реконструкция на терминал „Юг”, автобусите по горепосочените линии вече няма да тръгват от автогара „Юг”. Тази промяна се прави с оглед обезпечаване безопасността на пътниците и намаляване на трафика на превозни средства в района на площад Царица Йоана.
Фирмите превозвачи запазват началните часове на тръгване от гр. Бургас.
Допълнителна информация може да получавате от диспечерите на автогара „Запад” 056/831427.

 

“Бургасбус” ЕООД уведомява пътниците ползващи линия № 8, че поради приключване на строително-ремонтните дейности, считано от 07.01.2015 г. се възстановява нормалния маршрут на линията на територията на кв. Г. Езерово.

Copyright, AniG 2012 Copyright Burgasbus LTD