ВАЖНО!!! АВТОБУСИТЕ ПО НАПРАВЛЕНИЕ ВАРНА, РУСЕ И СОФИЯ ОТ 16.01.2015 Г. ТРЪГВАТ ОТ АВТОГАРА "ЗАПАД". ОТ 19.01.2015 Г. АВТОБУСИТЕ ЗА С. РАВНА ГОРА СЪЩО ПОТЕГЛЯТ ОТ АВТОГАРА "ЗАПАД". ПРОМЯНА В МАРШРУТА ПО ЛИНИИ 30, 32, 61, 62 И БЪЛГАРОВО ПОРАДИ РЕМОНТ НА УЛ."САН СТЕФАНО" /СПРАВКА В НОВИНИ - МАРШРУТНИ ПРОМЕНИ/.
 

“Бургасбус” ЕООД съобщава, че от 19.01.2014 г. /понеделник/ поради извършване на строително ремонтни дейности от страна на “ВиК”  ЕАД в ж.к. “Изгрев”, се налага затваряне на улицата от “Бургас хляб” до автостанция “Изгрев”.
Временно се закрива автобусна спирка “Супермаркет” и се разкрива нова – пред блок 31.
Автобусите, обслужващи линии 211 и 4 ще минават двупосочно по ул. “Транспортна”, което може да доведе до нарушаване графика на движение и разписанията в пиковите часове.
Предварително се извиняваме на своите клиенти за причиненото неудобство!

 

“Бургасбус” ЕООД съобщава, че от 19.01.2015 г. /понеделник/ курсовете по линия Бургас – Равна гора, вече ще тръгват от Автогара “Запад”. 
За тази цел маршрута на територията на гр. Бургас ще се измени както следва:
от Бургас:  - Автогара Запад – ул. “Сан Стефано” – ул. „Христо Ботев” – ул. „Иван Вазов” …………….
от Равна гора: ……………………. – ул. “Иван Вазов” – ул. „Христо Ботев” – ул. „Сан Стефано” – Автогара Запад;
като автобусите ще спират на съществуващите спирки на градския транспорт.
Часовете на тръгване по линията ще се запазят без промяна.

 

„Бургасбус” ЕООД уведомява жителите и гостите на гр. Бургас, че от 16.01.2015 г. /петък/, международните линии, както и лините от републиканска транспортна схема с направления:
- Бургас – Варна,
- Бургас – Русе,
- Бургас – София
вече ще потеглят от автогара Запад.
Поради стартиралите строителни работи за преустройство и реконструкция на терминал „Юг”, автобусите по горепосочените линии вече няма да тръгват от автогара „Юг”. Тази промяна се прави с оглед обезпечаване безопасността на пътниците и намаляване на трафика на превозни средства в района на площад Царица Йоана.
Фирмите превозвачи запазват началните часове на тръгване от гр. Бургас.
Допълнителна информация може да получавате от диспечерите на автогара „Запад” 056/831427.

 

“Бургасбус” ЕООД уведомява пътниците ползващи линия № 8, че поради приключване на строително-ремонтните дейности, считано от 07.01.2015 г. се възстановява нормалния маршрут на линията на територията на кв. Г. Езерово.

 

Да поздравим нашата колежка Борислава Видева, която спечели ПЪРВО МЯСТО при жените на традиционния никулденски пробег „Св. Николай” от Поморие до Бургас!

Браво, Борислава! Пожелаваме ти още спортни успехи!

 

 

Copyright, AniG 2012 Copyright Burgasbus LTD