„Бургасбус”ЕООД уведомява жителите и гостите на гр.Бургас, че във връзка с провеждането на 64-ата Международна колоездачна обиколка на България и затваряне на бул. ”Димитър Димов”, бул. „24-ти Черноморски пехотен полк” и ул. ”Булаир”, на 1 септември 2014 за периода от 16.00 до 19.00 часа  всички преминаващи автобуси ще бъдат пренасочвани  по алтернативни маршрути.
За същият период от време ще  бъде затруднено използването и на автогара „ЮГ”.
Повече информация може да се получи на телефон 056/810943; 0888910739

 

На 1 септември 2014 г. /понеделник/, Бургас – като етапен град в 64-та Международна колоездачна обиколка на България – ще посрещне участниците в нея.

За периода 17.30 – 18.00 ч., колоната колоездачи ще  влезе в града по бул. “Димитър Димов”, бул. “24-ти Черноморски пехотен полк”, ул. “Булаир”, ул. „Александровска”, с финал пред сградата на Община Бургас.

Поради тази причина в понеделник, в интервала от 16.00 до 19.00 ч., както и на 2 септември от 12.30 до 14.00 ч., когато ще бъде даден официален старт на новия етап, временно ще бъде реорганизирано движението на МПС по маршрута на колоездачите. За времето на преминаване на колоната ще бъде нарушен графикът за движение на автобуси и тролейбуси, минаващи по посочените улици.

Нормалното изпълнение на превозите ще бъде възстановено веднага след това.

Предварително се  извиняваме на своите клиенти за причиненото неудобство

 

Aug 012014
 

“Бургасбус” предупреждава пътниците, ползващи линия № 8, че поради строително-ремонтните дейности извършвани на територията на кв. Горно Езерово са възможни нарушения в разписанията.

Извиняваме се на пътниците за причиненото неудобство.

 

БУРГАСБУС е фирма, известна сред обществеността като социално ангажирана и с положително отношение към редица дарителски акции. Водени от съпричастност към каузата  за благотворителност и в подкрепа на идеята на Инициативен комитет за изграждането на скулптура на обичания от всички български актьор – бургазлията Георги Калоянчев, отбор на дружеството участвува в организирания благотворителен турнир по плажен волейбол. Състезанието се проведе на 29 и 30 юли 2014 г. на бургаския централен плаж пред ресторант „Нептун”. Участвуваха 9 отбора, разделени в 3 групи по 3 отбора. Тимът  на фирмата се представи повече от успешно и взе бронзовата купа на турнира. Членовете на отбора в състав Радостин Тодоров, Михаил Иванов, Недко Радев, Красимир Димитров, Николай Жеков и Николай Иванов се окичиха заслужено с бронзовите медали. Удовлетворението  от доброто представяне е двойно по-голямо заради благородната кауза, в подкрепа на която се проведе турнира.

 

            Във връзка с извършване на строително монтажни дейности по ул. „Сан Стефано”, в участъка между улиците „Христо Ботев” и „Стефан Стамболов”, се налага частична промяна в маршрута на линии № 30, № 32, № 61, № 62 и Бургас – Българово. Считано от 25.07.2014 г. /петък/, до приключване на ремонта, автобусите по тези линии ще пътуват както следва:

            Автогара Запад – ул. „Сан Стефано” – ул. „Одрин” – ул. „Струга” – МБАЛ … продължават по маршрута,

като ще спират на съществуващите спирки на градския транспорт. За улеснение на гражданите, ползващи спирката до Новата поща, автобусите ще спират на спирка „Вардар”.

            В посока от населените места към Автогара Запад маршрутите се запазват без промяна.

            Предвид естеството на строителните работи е възможно нарушаване на разписанието на всички автобусни и тролейбусни линии от градския и междуселищен транспорт, обслужвани от Дружеството.

            Предварително се извиняваме на жителите и гостите на гр. Бургас за причиненото неудобство.

Copyright, AniG 2012 Copyright Burgasbus LTD