“Бургасбус” ЕООД уведомява своите клиенти, че с цел подобряване на транспортното обслужване, удължава срока на изпълнение на лятното разписание на линия № 15 до 31.10.2014 г.

 

“Бургасбус” ЕООД уведомява, че считано от 20.09.2014 г. /събота/ влиза в сила зимното разписание по направление Бургас – Несебър - Слънчев бряг .

 

“Бургасбус” ЕООД съобщава на своите клиенти, че лятните разписания на линии № 4, № 15 и № 17  ще бъдат в сила до 30 септември 2014 г.

Aug 012014
 

“Бургасбус” предупреждава пътниците, ползващи линия № 8, че поради строително-ремонтните дейности извършвани на територията на кв. Горно Езерово са възможни нарушения в разписанията.

Извиняваме се на пътниците за причиненото неудобство.

 

БУРГАСБУС е фирма, известна сред обществеността като социално ангажирана и с положително отношение към редица дарителски акции. Водени от съпричастност към каузата  за благотворителност и в подкрепа на идеята на Инициативен комитет за изграждането на скулптура на обичания от всички български актьор – бургазлията Георги Калоянчев, отбор на дружеството участвува в организирания благотворителен турнир по плажен волейбол. Състезанието се проведе на 29 и 30 юли 2014 г. на бургаския централен плаж пред ресторант „Нептун”. Участвуваха 9 отбора, разделени в 3 групи по 3 отбора. Тимът  на фирмата се представи повече от успешно и взе бронзовата купа на турнира. Членовете на отбора в състав Радостин Тодоров, Михаил Иванов, Недко Радев, Красимир Димитров, Николай Жеков и Николай Иванов се окичиха заслужено с бронзовите медали. Удовлетворението  от доброто представяне е двойно по-голямо заради благородната кауза, в подкрепа на която се проведе турнира.

Copyright, AniG 2012 Copyright Burgasbus LTD