a2b.burgasbus.com - ПЛАТФОРМА ЗА ИНФОРМАЦИЯ В РЕАЛНО ВРЕМЕ ЗА ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ В БУРГАС. ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДВИЖЕНИЕТО НА АВТОБУСИТЕ, МОЖЕ ДА ПОЛУЧИТЕ НА СЛЕДНИТЕ ТЕЛЕФОНИ: ЦЕНТРАЛЕН ДИСПЕЧЕРСКИ ПУНКТ: 056/810943; ЗА ГРАДСКИ И МЕЖДУСЕЛИЩНИ ЛИНИИ, ТРЪГВАЩИ ОТ АВТОГАРА ЗАПАД: 056/831427, 0884981270; ЗА ГРАДСКИ И МЕЖДУСЕЛИЩНИ ЛИНИИ, ТРЪГВАЩИ ОТ АВТОГАРА ЮГ: 056/842692, 0885754058.

Megi

 

От 23.05.2019 г. (четвъртък), поради приключване на строително-ремонтните дейности по бул. “Захари Стоянов”, се възстановява нормалния маршрут на линия 9а/б през зона А на Меден рудник. 

 

„Бургасбус” ЕООД уведомява своите клиенти, че на 24.05.2019 г. /петък/, във връзка с организираните празнични събития, отбелязващи Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост, както и с традиционното изпращане на абитуриентите, всички линии в градския транспорт ще се движат с делнични разписания.

С празнични разписания ще бъдат обслужвани само междуселищните линии.

За сведение на пътниците, на 24-ти май, след 17:00 ч. ще бъде затворена част от ул. „24-ти пехотен черноморски полк” – в района на „Чадъра” и „Пантеона”. Докато важи временната организация на движение, маршрута на линия 12 ще бъде променен както следва:
- …бул. „Демокрация” – ул. „К. Величков” – ул. „24-ти пехотен черноморски полк”…
Автобусите обслужващи линията ще спират на сп. „Ген. Гурко”, а спирката до Пантеона няма да бъде обслужвана.

На 24-ти май касите на Терминал Меден рудник и в Транспортна къща няма да работят, но касовите салони на Автогари Юг и Запад ще обслужват клиенти, желаещи да подновят абонаментите си за пътуване.

На 25-ти и 26-ти май, градските и междуселищни разписания, както и работното време на касите на “Бургасбус” ЕООД се запазват без промяна – по установените графици за съботни и неделни дни.

 

Поради технически причини от 09:30 ч. на 16.05.2019 г. информационните панели за оповестяване в реално време по спирките на градския транспорт не функционират нормално.

В момента се работи по отстраняване на проблема.

Приемете извиненията ни за причиненото неудобство.

 

Във връзка с демонтаж на излезли от употреба железопътни линии пресичащи ул. „Одрин“, от 17.05.2019 г. до 19.05.2019 г. улицата ще бъде частично затворена за движение, а движението на МПС ще се извършва съгласно създадена временна организация.

Това налага промяна в маршрутите на линии № 7 и № 7А, които през трите дни ще пътуват както следва:

  • от Автогара Запад  – по маршрута до пл. Трапезица – ул. „Струга” – бул. „Даме Груев” – ул. „Янко Комитов” – Терминал Славейков …. продължават по маршрута
  • от кв. Долно Езерово / кв. Лозовопо маршрута до Терминал Славейков – ул. „Янко Комитов” – бул. „Даме Груев” – ул. „Струга” – пл. Трапезица …. продължават по маршрута.

Автобусите, обслужващи линии 7 и 7А ще спират на всички съществуващи спирки по изменения маршрут.

На 17.05.2019 г. /петък/ сутринта линия Бо ще мине през ул. „Одрин”, но в следобедните курсове маршрутът й също ще бъде изменен:

  • от Терминал Славейковул. „Янко Комитов” – бул. „Даме Груев” – ул. „Струга” – пл. Трапезица – продължава по маршрута, като автобусите също ще спират на всички спирки по ул. „Янко Комитов” в ж.к. „Славейков”.

С изключение на сутрешните курсове по линия Бо в петък, за дните на ремонта спирките на ул. „Одрин” няма да бъдат обслужвани.

 

По повод организираните събития в ТК „Акве Калиде“ на 18 май 2019 г. /събота/, “Бургасбус” ЕООД ще пусне допълнителен курс по линия № 3, с час на тръгване от Автогара Запад в 23:30 ч., и връщане от кв. Банево в 24:00 ч.

Бургасбус подкрепя инициативата Европейска нощ на музеите, като поема ангажимента да превози посетителите на „Акве Калиде“, Ветрен, след приключване на програмата. В автобуса ще се пътува с билет, закупен на борда на превозното средство или с електронна карта.

Copyright, AniG 2012 Copyright Burgasbus LTD