ПРЕЗ МОБИЛНОТО ПРИЛОЖЕНИЕ "ТРАНСПОРТ БУРГАС" ПОНАСТОЯЩЕМ МОГАТ ДА БЪДАТ ЗАРЕЖДАНИ САМО КАРТИ "ОБЩ ПРОФИЛ". ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДВИЖЕНИЕТО НА АВТОБУСИТЕ, МОЖЕ ДА ПОЛУЧИТЕ НА СЛЕДНИТЕ ТЕЛЕФОНИ: ЦЕНТРАЛЕН ДИСПЕЧЕРСКИ ПУНКТ: 056/810943; ЗА ГРАДСКИ И МЕЖДУСЕЛИЩНИ ЛИНИИ, ТРЪГВАЩИ ОТ АВТОГАРА ЗАПАД: 056/831427, 0884981270; ЗА ГРАДСКИ И МЕЖДУСЕЛИЩНИ ЛИНИИ, ТРЪГВАЩИ ОТ АВТОГАРА ЮГ: 056/842692, 0885754058.

Megi

 

“Бургасбус” ЕООД уведомява своите клиенти, че във връзка с извършването на строително-ремонтни дейности на бул. “Демокрация” в района на кръстовището с ул. “Дунав” и ул. “Копривщица”, тази неделя – 25.04.2021 г., ще бъдат променени маршрутите на някои линии от градския и междуселищен транспорт. Автобусите по линии 15, Б11, Б12,  ще пътуват както следва:

- ….бул. “Демокрация” – ул. “Сан Стефано” – бул. “Стефан Стамболов”……,

а тези по линии 3, 6, 32, Бургас – Българово, Бургас – Горица:

- ……….- ул. “Сан Стефано” – бул. “Стефан Стамболов”……,

В рамките на деня спирките на бул. “Демокрация” – “Сан Стефано” (в посока МБАЛ), “Дунав” (двупосочно) и “Демокрация” (двупосочно) няма да бъдат обслужвани. Линии 15, Б11 и Б12 ще ползват спирки “Оборище” и “Стефан Стамболов” /пред Механотехникума/, а линии 3, 6, 32, Бургас – Българово, Бургас – Горица – директно спирка “Стефан Стамболов”, като ще пропускат и спирка Оборище.

На 22-ри и 23-ти април затворено за асфалтиране ще бъде източното платно на бул.- “Демокрация”, в участъка от кръстовището с бул. “24-ти пехотен черноморски полк” до кръстовището с ул. “Дунав”. Движението ще се извършва двупосочно в западното платно, поради което са възможни нарушения в графика на линии 15, Б11 и Б12, но промени в маршрутите и спирките на градския транспорт няма да бъдат предприемани.

 

“Бургасбус” ЕООД уведомява своите клиенти, че след 10.00 ч. на 19.04.2021 г. се възстановява обслужването на сп. Ген Гурко, в посока Терминал Юг.

 

“Бургасбус” ЕООД уведомява своите клиенти, че във връзка с частичното разхлабване на противоепидемичните мерки и възстановяването на присъствения учебен процес, считано от 12.04.2021 г. /понеделник/ променя разписанията на градски и междуселищни линии. Също от понеделник се възобновява и изпълнението на последните курсове по линии Б11 и Б12.

Ще продължим да наблюдаваме пътникопотока, като имаме готовност при доказана необходимост да направим съответните корекции.

Подробности очаквайте в сайта на страниците на всяка една от линиите.

 

В продължение на политиката си за прилагане на противоепидемичните мерки, през изминалите дни всички автобуси и тролейбуси на Дружеството, извършващи редовни градски, междуселищни, случайни и специализирани превози бяха обработени с двукомпонентен препарат, осигуряващ дълготрайна антимикробна защита чрез нанопокритие.

Освен това дружеството ни е въвело и продължава да прилага серия от превантивни мерки за борба с разпространението на коронавирусната инфекция. Във всички превозни средства има разположени диспенсери с дезинфекционен разтвор, а в автобусите между всеки отделен курс се прави почистване на всички често докосвани повърхности. Ежедневно се извършва обработка и на всички касови салони и терминали. На целия изпълнителски състав, имащ пряко отношение към обслужването на пътниците сме осигурили лични предпазни средства.

Призоваваме и нашите клиенти да постъпват отговорно, да се качват с маски,  да спазват лична и обществена хигиена, по възможност да приготвят точно пари за закупуване на билети от шофьори или кондуктори.

 

„Бургасбус“ ЕООД уведомява своите клиенти, че от 31.03.2021 г. /сряда/ след 9.00 ч. спирка „Ген. Гурко“ в посока терминал Юг няма да бъде обслужвана. Това се налага поради въвеждане на временна организация на движение, свързана с извършване на строително-ремонтни дейности по бул. „Демокрация“, които е планирано да продължат две седмици.
До приключване на ремонта автобусите по линии 11, 15, Б11, Б12, 8 ще спират на временно обособена спирка пред ДКЦ II /Трета поликлиника/.

Copyright, AniG 2012 Copyright Burgasbus LTD